Over ons

Vandenbossche ServicesVandenbossche Services is een Consulting en Interim Management bureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van de Bedrijfsstrategie via een passende IT Strategie. Wij geven invulling aan, en advies met betrekking tot het volledige takenpakket van de CIO, de CTO en de IT Support Organisatie.

Vandenbossche Services heeft ruimschoots ervaring met het vertalen van de Bedrijfsstrategie naar een IT Strategie. Hierbij onderkennen we dat elke industrie en elke organisatie specifieke kenmerken heeft.

We ondersteunen de volledige IT waardeketen van een organisatie via 3 geïntegreerde services: Consulting ServicesInterim ServicesTraining Services. Door het aanbieden van deze diensten als geïntegreerd totaalpakket garanderen wij een efficiënte en consistente aanpak waarbij wij u begeleiden in alle fases van een project: het adviseren rond strategische keuzes bij de aanvang, coaching bij de voorbereiding van het veranderingsproces, tot en met het project- en change management van de implementatie.

 

Vandenbossche Services

We bogen op expertise in volgende industrieën: financiële dienstverlening , vermogensbeheer, productiebedrijven  en (semi) overheid. Daarnaast hebben we  bijzondere expertise in de volgende relevante randdisciplines van IT: Accountany en Financieel Management, Logistiek Management en Rechten. 

Wij nemen ook internationale opdrachten aan. 

Contact Vandenbossche Services B.V.

Dr. Piet Vandenbossche, CPIM

Algemeen Directeur

Zandingsweg 7

6731 BJ Otterlo

Nederland

Tel: +31.648.82.48.61

Fax: +31.318.59.21.17

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.